Dr. Laura Zainescu explica metodele prin care sunt abordate hiperactivitatea si deficitul de atentie din momentul in care clientul trece pragul cabinetului Kamedrra.

Astfel: „in cadrul consultatiei de homeopatie se mizeaza mult pe discutiile purtate cu parintii dar si observarea comportamentului copilului in cauza. Eu incurajez parintii sa isi lase copii sa se comporte cum doresc, fara atentionari venite din partea lor.

Remediile homeopate alese sunt cele care descriu cele mai multe dintre manifestarile relatate de parinte sau observate in cabinet. In cele mai multe cazuri, combin homeopatia cu fitoterapia, adica produsele din plante (de ex. Lecitina), apiterapia – produsele stupului si aici pot mentiona laptisorul de matca, polenul crud sau combinate sub forma de tonice (produsele Apiarium).

De asemenea, merg si pe combinarea cu gemoterapia, prin produsele obtinute din partea tanara a plantei, de genul mugurilor de stejar, mladite etc. In cazul dezechilibrelor emotionale de tipul fricilor, nemultumirilor, panicii etc. putem apela si la remediile florale Bach.

Fiecarei stari emotionale ii corespunde un remediu floral pe care il oferim in functie de discutiile purtate cu fiecare client in parte, sub forma de reteta personalizata. Fiecare copil necesita un anume protocol pe care il stabilim la prima consultatie”.

De asemenea, Kamedrra vine sa sustina si dezechilibrele intampinate de clienti , prin recomandarea uleiurilor esentiale, recomandare ce vine in urma unei scanari galvanice personalizata si a discutiilor purtate cu fiecare client in parte. Consultantul clinicii stabileste impreuna cu clientul care este cea mai buna abordare in cazul uleiurilor esentiale in urma raportului generat de scanare, ajungand astfel la reteta ideala de urmat.

Un alt plus care vine sa sustina tratarea posibilelor dezechilibre este serviciul de consiliere in dezvoltare personala ce are menirea de a lucra in profunzimea emotiilor, descoperind cauzele ce duc la acele stari  de genul deficitului de atentie sau a hiperactivitatii infantile.