Pret 180 lei/30 min. 

Programari la nr de telefon: 0770802356

Biorezontanta magnetica investigheaza intregul organism fara radiatii si depisteaza afectiunile chiar si in faza incipienta. Investigatia prin biorezonanta este foarte eficienta si ca metoda de prediagnosticare pentru indrumarea persoanelor spre serviciile medicale de specialitate. Semnalele undelor electromagnetice emise de corpul uman reprezinta starea specifica a organismului uman din acel moment si acestea sunt diferite in functie de starea corpului: sanatate/ boala.

Fenomenul se refera la faptul ca orice organ, tesut, celula emite oscilatii electromagnetice proprii (oscilatii ce sunt diferite in caz de boala) care sunt preluate de senzorii aparatului, prelucrate si comparate cu indicatorii de sanatate sistem.

Prin patrunderea undelor magnetice de joasa frecventa in corp, se pot depista formele incipiente ale bolilor nervoase, respiratorii, cardiovasculare, osoase, digestive, renale si de functionare a sistemului imunitar.. Pot fi identificate deficientele de vitamine, aminoacizi grasi esentiali, enzime, minerale, hormonale. De asemenea, se emit informatii despre nivelul metalelor grele si al toxinelor din organism, predispozitiile la anumite alergii. Poate fi folosita de oricine, adulti, copii, femei insarcinate singura contraindicatie o reprizinta persoanele care au stimulator cardiac. Se pot preveni afectiuni, chiar foarte grave, daca le cunoastem cauzele, daca stim carentele, disfunctiile sau predispozitiile organismului nostru.

In final rezultatele sunt analizate de un specialist, discutate si explicate pacientului si se emit indrumarile necesare penru corectarea dezechilibrelor identificate.