Pret: 210 lei/50 min.

NU POT – Ce se întâmplă în mintea ta atunci când spui sau gândești ”Nu pot”?

Am auzit-o de multe ori sau poate chiar am enunțat-o :), formularea „nu pot”. Insa, din punct de vedere logic, nu pot = nu vreau în multe dintre cazuri.

În momentul utilizarii expresiei, persoana este blocată și, în viziunea ei, nu pot = îmi este imposibil. Imposibil este doar ceea ce depășește limitele fizicii (așa cum este ea definită în prezent) sau ale fizicului. În rest, sunt limitări pe care, cu ”ajutorul” lingvisticii, ni le impunem singuri.

Astfel, ne limităm acțiunile și, implicit, viața ca proces. Pe cale de consecință, ne oprim din dezvoltarea personală și profesională, rămânând blocați într-o realitate proprie, limitată din punctul de vedere al opțiunilor pe care le avem.

Kamedrra Center, va ofera sustinere de durata in dezvoltarea copiilor prin serviciile consilierului educațional!

În urma evaluării psihologice prin care ați obținut profilul psihologic al copilului dvs, și rapoartele de inteligențe multiple, la îndrumarea noastră puteți opta și pentru serviciul de consiliere educatională.

Această consiliere vine în ajutorul dvs, ca și părinte, în selectarea și aplicarea unor principii, metode și tehnici cu caracter suportiv în situații de acomodare sau de criză.

Consilierul nostru investighează caracteristicile personale relevante pentru a afla stilul de învățare sau orientarea vocatională , oferind sugestii pentru practici și metode adecvate copilului dvs., în vederea exersării abilitatiilor personale și a îmbogățirii lor (programe de enrichment) având ca scop final: însușirea tehnicilor de gândire, descoperirea domeniilor de interes, autocunoașterea și mai ales depistarea factorilor de stres care stau la baza unor dereglări comportamentale sau de performanță

Scanarile atributelor native impreuna cu sedintele de consiliere personala vin sa te sustina impotriva autosabotarilor constiente (sau nu).

Programari la nr de telefon: 0770802356