Dr. Laura Zainescu, prin clinica Kamedrra Brasov, va ofera servicii de Homeoterapie.

Homeopatia este o metoda de tratament care stimuleaza tendinta naturala de vindecare a organismului, folosind medicamente preparate din substante de origine minerala, vegetala si animala preparate prin procese specifice in laboratoare farmaceutice specializate si care trateaza organismul ca un intreg.

Aceste medicamente se numesc remedii homeopate si ele sunt lipsite de toxicitate, nu au reactii adverse si nu dau dependenta.

Homeopatia ia in considerare totalitatea caracteristicilor individuale ale pacientului analizand simptomele bolii in contextul starii generale a organismului, in acord cu reactivitatea simptomelor  cu expunerea la temperaturi extreme (inclusiv, schimbarile vremii), modificarea apetitului sau a senzatiei de sete.

Efectul terapeutic al homeopatiei este unul complex, care se exercita asupra intregului organism, imabunatatind starea de sanatate fizica, mentala si emotionala.

Tratamentul homeopat nu exclude tratamentele complementare, cele doua tipuri de terapii se pot chiar asocia pentru o rata mare si asigurata a reechilibrarii starii de sanatate.

Pret 210 lei/30 min

Programari la nr de telefon: 0770802356