Curatare energetica cu lumanare TADE si REIKI –masaj de curatare energetica cu pietre din Mesa, terapie cu lumanare Tade, verificare chakre si echilibrare energetica Reiki – 180 lei/sedinta/50 min

Programari la nr de telefon: 0770802356

Tratamentul cu lumânări Tade

Lumânările Tade sunt fabricate manual din ceară de albine naturală. Au o formă de pâlnie şi prin procedeul de ardere produc efectul de „horn vacuumat“. Cu ajutorul acestor lumânări sunt extrase şi eliminate din corp toxinele. Tratamentul cu aceste lumânări se face astfel încât, ca în orice terapie, paşii făcuţi să ajute clientul să se relaxeze şi să primească tratamentul şi terapeutul să îşi poată efectua munca în cele mai bune condiţii.
Structura lumânării este alcătuită din pânză de in, îmbibată cu ceară de albine şi uleiuri esenţiale, asociate cu extract de curcuma – o plantă care are un puternic efect energetic, antiinflamator şi depurativ. Prin ardere, focul fiind un catalizator, sunt eliberate energiile latente pozitive, care demarează procesul de autovindecare al organismului.
Tehnica arderii lumânărilor a început să fie folosită în urmă cu mii de ani, de către şamanii vindecători din triburile indiene din America de Sud. În perioada de început, aceste lumânări se produceau din scoarţă de copac, apoi s-au adăugat plante medicinale; în timp, a apărut o altă îmbunătăţire, şi anume impregnarea lor în ceară de albine. S-a constatat că efectul tratamentelor s-a îmbunătăţit, arderea este mai lentă, şi temperatura de ardere a crescut.
Iniţial se practică tratamentul prin poziționarea lumânării în ombilic. Ulterior, s-a observat că se poate folosi şi în alte zone ale corpului, cu rezultate la fel de bune. Indicaţii terapeutice
Tratamentul cu lumânări Tade se aplică nu numai în cazul bolilor având ca efect secundar durerile fizice, ci şi pentru echilibrarea psihică şi spirituală a organismului uman, fără de care nu este posibilă revenirea la parametrii de sănătate optimă.
Durerile reumatice, inflamaţii ale articulaţiilor, se tratează cu această terapie cu rezultate rapide şi foarte eficiente. Un efect deosebit s-a constatat în cazul afecţiunilor digestive, dureri abdominale, balonări, şi problemelor sistemului nervos. În cazul problemelor de digestie, vindecarea se produce prin detoxifierea sistemului limfatic, care se știe, că există în proporţie de 65-70% în cavitatea abdominală (mai exact în colon), asigurând astfel refacerea imunităţii.
Terapia nu are efecte secundare şi poate fi utilizată indiferent de vârstă sau sex.

Mesa reprezinta o trusa de medicina spirituala, formata din 13 pietre medicinale, Cuyas, care contin vindecarea si puterea terapeutului acumulata din lucrul personal. Se poate spune ca acest săculeț magic este, dacă vrei, un jurământ al lui Hipocrat, dar semnat în suflet, prin care deții și instrumentarul și cunoștințele necesare să practici o asemenea medicină.Mesa, legata la linia de samani Inca, este prelungirea energetica a terapeutului, sustinand si ancorand transformarea personala. Ea se contureaza in timpul Roţii Medicinei, care reprezinta o calatorie de profunda transformare si evolutie spirituala pe calea cunoasterii stravechi a vindecatorilor Inca. Principalul scop al Mesei este acela de a-si ajuta terapeutul sa “vada” sau sa perceapa intruziunile externe din câmpul energetic al unei persoane, şi cum sa le extraga în condiţii de siguranţa, pentru a îmbunataţi capacitatea înnascuta de autovindecare a persoanei şi a restaura integritatea şi energia părţii de corp curaţate astfel.