Dr. Laura Zainescu
Vara este considerata un moment de respiro al organismului, mai ales acum cand se pare c-am primit o „pauză” de la „conducătorii noștri ” în ceea ce privește atacul global al virușilor iar cu schimbarea climatică apocaliptică au lăsat-o mai moale. Clar un moment prielnic de respiro, vacanță, distracție! Din toamnă, ne vede „Sfantu’ „. Momentan, se pregătește terenul următoarelor amenințări: (după cum vedem, „picătura chinezească” nu dă greș ), ba variola maimuței, ba artrita marmotei, ba depresia oii, ba encefalita turmei!
Una peste alta, este timpul pentru curățarea, drenajul, detoxifierea organismului și pregatirea acestuia pentru anotimpul rece.
Despre parazitoze și simptome:
-scaderea poftei de mancare
-stoparea creșterii la copii
-dureri abdominale( în jurul buricului)
-erupții cutanate
-diaree, greață, vărsături, balonare
-paloare( anemie)
-cearcăne
-miros urât al gurii
-agitație, nervozitate
-mâncărimi: nas, anus, piele
-insomnie
-bruxism( scrâșnitul dinților)
-dorința crescută de dulce
Din pacate, de multe ori parazitozele sunt asimptomatice, descoperite întâmplător în timpul tratamentelor de stimulare a imunității.
Tratamentele antiparazitare cu medicamente de sinteză, au efect toxic asupra ficatului și de cele mai multe ori eficiență scăzută, deoarece au efect doar asupra paraziților adulți si prea puțin asupra oualelor acestora, ele rămânând in intestin, pentru a deveni adulți. Astfel, se creează un cerc vicios.
Așa cum v-am obișnuit, în orice afecțiune vorbim și despre cauzele emotionale.
În acest caz, emoțiile implicate sunt:
-am nevoie să ai nevoie de mine( cred ca eu sunt un soi de parazit pentru cineva, crezând că am nevoie de acea persoană pentru a reuși în viață sau pentru a mă proteja)
-mă simt trist și neînțeles, abuzat și murdar, pentru că am impresia că în jurul meu sunt tot felul de oameni paraziți, cărora nu le pot spune ” nu” și astfel, mă las devorat.
-în cazul copiilor cu oxiuri: „mă ții prea mult într-un loc”! ( de aceea am constatat o creștere a acestei afectiuni pe peroada pandemiei)
Soluții:
Rezultate spectaculoase se obțin prin folosirea concomitentă a remediilor homeopate, a gemoterapicelor( pentru detoxifierea și drenajul intestinului și nu numai), fitoterapicelor și a uleiurilor esențiale pure.
Tratamentul este personalizat, în funcție de simptomatologia pacientului și evident, foarte important a nu se neglija conștientizarea si acceparea cauzelor emotionale declanșatoare.
Sursa: J. Martel; Gilbert Renau
Copyright @Kamedrra