Specialiştii în terapii alternative susțin că boala este un dezechilibru energetic al organismului. Iar reiki este una dintre tehnicile care readuc starea de echilibru într-un mod cât se poate de simplu şi fără pic de durere. Ştiinţa este acum de acord că tot ce ne înconjoară e energie vitală. În interiorul corpului, această energie curge prin chakre, vortexuri de energie care sunt conectate între ele, dar şi cu trupul fizic. Când aceste căi sunt blocate, spre exemplu în urma stresului, apar bolile.

Aici intervine reiki, prin armonizarea circuitului interior. Reiki e perceput drept cea mai pură formă de energie care poate avea un efect profund asupra sănătăţii şi bunăstării, reechilibrându-ne. Cele şapte chakre prin care circulă energia sunt dispuse în paralel cu coloana vertebrală, pornesc din zona coccisului şi merg până în creștetul capului. Odată echilibrată energia în aceste centre, organismul începe să funcţioneze mai bine şi să se însănătoşească. Această echilibrare se face pe mai multe căi, cu ajutorul reiki, prin uleiurile esentiale, prin masaj de diferite feluri (aromatouch, cu pietre din mesa), prin meditatie, diverse tipuri de arte martiale.

Programari telefonice la numarul: 0723 474 265

Articol preluat din ediția de decembrie 2015 a revistei Femeia. Mai multe detalii: https://ro.wikipedia.org/wiki/Chakra, https://ro.wikipedia.org/wiki/Reiki

Leave a Comment