Asa cum am discutat in articolul precedent despre legatura dintre biorezonanta-emotie–constientizare, in acest articol va prezentam interpretarea afectiunilor hepatice explicate din acelasi punct de vedere (emotie = constientizare) de dna dr. Laura Zainescu.

Ficatul este considerat sediul furiei si al criticii, emotii care ii afecteaza buna functionare. Daca vorbim despre afectiunea tesutului hepatic (celulele hepatice) inseamna ca avem frica de a nu muri de foame, de a nu avea hrana (fizica – mancare sau spiritual – foame de iubire, atingere, liniste, orice imi hraneste sufletul). Cand ne lipseste hrana spirituala avem tendinta de a critica si de a-i judeca pe ceilalti sau pe noi insine, foarte usor, neintelegand ca ceea ce le reprosam celorlalti nu este decat reflectarea propriei noastre persoane (celalalt este oglinda mea).

Vezicula biliara si canalele biliare sunt afectate de furie cu aspect de ranchiuna., sucul biliar simbolizand eliminarea emotiilor si a experientelor negative. Devin amar si furios fata de anumite persoane, chiar ajung sa ii detest si caut sa ma razbun.

Criza de fiere apare atunci cand ranchiuna este atat de mare incat provoaca varsaturile pentru ca manifest fizic respingerea unei situatii sau a unei persoane.

Pietrele la fiere apar dupa episoade repetate de furie (imi impietresc emotiile).

Hepatita – daca vorbim despre hepatita virala A – avem o ranchiuna legata de mancare sau o situatie legata de alimentatie (de exemplu nu primesc pensie alimentare). In cazul hepatitei virale B, avem  ranchiuna fata de ceva impus, inoculat, sunt prins intr o situatie si sunt incapabil sa reactionez. Primesc vorbe cu venin si nu pot sa ripostez. Hepatita virala C semnifica ranchiuna fata de ceva necunoscut si secret, de exemplu mama s-a schimbat atat de mult ca nu mai stiu cine e si nu inteleg de ce.

Dupa analizarea raportului si in urma discutiilor purtate cu pacientul, se prescrie tratamentul homeopat personalizat.

Cum am discutat in articolul trecut, in functie de evolutia situatiei legate de Covid, ne mentinem intentia de a organiza pachetul de terapii ce va include curatare si echilibrare energetica cu Daniel Gaucan, constientizare a dezechilibrelor cu ajutorul biorezonantei si tratament homeopat personalizat.

Informatii preluare din Dr. Geerd Hamer, Edith Kadar si Jacques Martel.