Biorezonanta reprezinta o metoda complementara care detecteaza dezechilibrele emotionale din corp prin masurarea frecventei de vibratie a celulelor vii. Inainte de aparitia bolii in sine, apar modificari in campul energetic declansate de emotiile negative, fiecare emotie avand o anumita frecventa de vibratie si afectand un anumit organ sau aparat. Exemplu:

– Frica – afecteaza rinichii si aparatul urinar

– Vina – afecteaza aparatul genital

– Furia – afecteaza aparatul digestiv

– Ura – afecteaza aparatul cardiovascular si pulmonar

– Lipsa de comunicare, minciuna, invidia – afecteaza zona gatului, laringe, tiroida, paratiroida

Momentul in care intelegem emotia declansatoare si o constientizam, o acceptam si o eliberam, duce la vindecarea totala. Pe baza informatiilor optinute in urma scanarii de biorezonanta, au loc discutiile cu pacientii despre ce anume a declansat boala (constientizare) si ce anume trebuie schimbat in rutina zilnica (atitudine, reactii, alimentatie).

Articolul de astazi exemplifica modul de analiza al dezechilibrului glandei tiroide in urma  biorezonantei. Din punct de vedere emotional, glanda tiroida semnifica timpul si viteza in viata.

 1. Hipertiroidia = valoare crescuta a hormonilor tiroidieni. Aceasta afectiune este des intalnita la persoanele care lucreaza cu deadline-uri, care au senzatia ca nu au timp suficient, care sunt agitate si alearga non-stop si care raspund asteptarilor celorlalti in detrimentul a ceea ce simt. Deoarece hormonii tiroidieni reprezenta “timpul”, in situatia mai sus mentionata, creierul va comanda o inmultire a tesutului tiroidian care secreta o cantitate mai mare de hormoni, ducand la aparitia nodulilor tiroidieni.

2. Hipotiroidia (inversul situatiei mai sus mentionate) = valoare scazuta a hormonilor tiroidieni. In acest caz, corpul transmite un mesaj de alarma “Stop! Ajunge!”, scotandu-ne din ritmul alert si instaland sindromul de oboseala cronica.

3. Tiroidita autoimuna Hashimoto = sistemul imunitar creaza anticorpi care ataca structurile proprii (tesutul glandular). In acest caz, conflictul principal este conditionarea din partea familiei (“familie” putand fi considerat si locul de munca) si se manifesta atunci cand vrem sa oprim timpul in loc. In acest caz, se distrug celulele care secreta hormoni tiroidieni (simbolizati de “timp”) ducand la distructia glandei in sine. De exemplu, atunci cand aflam ca o persoana importanta pentru noi mai are putin de trait, vrem sa tinem timpul pe loc si ne declansam tiroidita autoimuna.

Dupa analizarea raportului si in urma discutiilor purtate cu pacientul, se prescrie tratamentul homeopat personalizat.

Observand rezultatele spectaculoase la pacientii care intial au facut terapii energetice individuale cu Daniel Găucan urmate de biorezonanta si tratamentul homeopat personalizat, intentionam ca in viitorul apropiat, in functie si de feedback-ul vostru, sa creem un pachet de terapii ce va include curatare si echilibrare energetica cu Daniel Gaucan constientizare a dezechilibrelor cu ajutorul biorezonantei si tratament homeopat personalizat.

Informatii preluate din: Dr. Geerd Hamer, Edith Kadar, Jacques Martel