Dr. Laura Zainescu

Kamedrra Center

In articolul de astazi, nu am sa vorbesc doar de reactiile adverse ale serurilor actuale ce folosesc terapia genetica, pentru ca este tardiv si lipsit de ajutor. Intrucat avem problema, avem reactia, important este acum sa ne concentram pe solutie. Din momentul introducerii acestor seruri pe piata si odata cu raportarea efectelor nocive, am adunat informatii de la medici de renume mondial (dr. Kaufman, dr. Perrone, dr. Malone, dr. Young, dr. Mikovits Montagnier) si am cautat sa pun cap la cap aceste informatii pentru a gasi o varianta de ajutor.

Informatiile edificatoare ce clarifica daunele produse, se rezuma in linii mari la:

Oxidul de grafen si metalele grele – ingrediente toxice care afecteaza:

1 – maduva (10% – 20% din aceste toxice ajungand la nivelul ei) este afectata cantitatea si calitatea celulelor produse astfel incat se produce o coagulare patologica a sangelui si o bulversare a imunitatii.

2 – sistemul reproducator – (70%-80% din toxice ajung la nivelul acestuia) cazurile de sterilitate atat la femei cat si la barbati ajungand la cote ingrijoratoare.

3 – se activeaza in cascada procesele inflamatorii in organism (vezi miocardita care apare, din pacate, in special la cei tineri).

4 – se ocoleste bariera hemato-encefalica si apar tulburarile neurologice.

5 – afectarea biocampului de catre oxidul de grafen care are un anume comportament in prezenta undelor electromagnetice.

In aceste cazuri, solutia ar putea fi o combinatie intre suplimente alimentare, fitoterapie, gemoterapie, remedii homeopate, curatari energetice ale corpului si aurei. Protocolul este stabilit in functie de simptomatologia pacientului si este personalizat.

Utile de folosit si introdus in rutina zilnica ar fi urmatoarele elemente:

– aminoacizii esentiali – imbunatatesc circulatia si intrerup coagularea patologica

– argila; chelatori de metale grele (zeolit)

– ulei de canepa – este antiinflamator si protector al vaselor sanguine si regleaza activitatea hormonala

– crearea unui mediu alcalin: apa alcalina, alimente bogate in clorofila( spanac, kale, frunze de dud ) etc.

– vitamina D3, zinc

– bai cu sare si sulfat de magneziu care ajuta la detox-ul pielii

– Suraminul, un compus aflat in uleiul din ace de pin sau ceai din ace de pin cu actiune antioxidanta si inhibitoare impotriva cascadei de coagulare (previne formarea de microcheaguri).

In aceste conditii, impreuna cu farmacista Andra Ionita, am dezvoltat o serie de formule complexe homeopate pentru a usura administrarea remediilor si a facilita detox-ul:

– formula pentru sustinerea si modularea imunitatii

– formula pentru ajutorul circulatiei periferice

– formula adaptata aparatelor reproducatoare feminin si masculin (preventia sterilitatii; sustinerea activitatii gonadelor)

– formula de mare ajutor in recuperarea rapida a celor care au trecut prin boala.

Protocolul de mai sus, descris in linii mari, este completat spectaculos de curatari energetice ale corpului si aurei actestuia, absolut necesare pentru a pregati campul energetic favorabil detox-ului (inclusiv echilibrarea chakrelor pentru facilitarea obtinerii starii generale de echilibru energetic, mental si emotional).

Din experienta obtinuta la centrul nostru, s-a observat clar faptul ca protocolul are efecte spectaculoase in momentul in care este sustinut si de tratamentele energetice periodice, repetitive.

Pe masura ce vor aparea date noi despre efectele acestor seruri, vom completa si dezvolta strategia de combatere atat cat putem, “unde se termina puterea stiintei continua puterea lui Dumnezeu”. Am lasat la final componenta emotionala, pentru ca din punctul meu de vedere este cea mai importanta din acest proces, o gandire pozitiva, o vibratie ridicata si o credinta reala, in cumul, reprezinta cheia interioara a vindecarii.

Copyright Kamedrra