Dr. Laura Zainescu

Saptamana trecuta am primit un telefon de la o mamica (avea programare la cabinet pentru o consultatie homeopatica pentru cei doi copii) care dorea sa stie daca o primesc tinand cont ca micutii aveau simptome Covid. Putin contrariata o intreb: “ De ce sa nu va primesc, doar la medic merg oamenii bolnavi….“ Mama mirata, imi spune ca nu este primita la medicul de familie deoarece nu e vaccinata.

Am fost uimita de ceea ce am aflat, dar ulterior am primit alte doua telefoane in acelasi sens, de la adulti bolnavi (avand viroze sezoniere), cu teste rapide pozitive care disperati cer ajutor si sunt uimiti ca accept sa-i consult.

Din dorinta de a afla realitatea am inceput sa pun intrebari in stanga si-n deapta la colegi,asistente,pacienti,cunostinte si ceea ce am aflat ma revolta:

– oamenii nu sunt primiti in policlinici daca nu au certificat verde;

– medici care refuza sa consulte;

– medici care forteaza pacientii sa se vaccineze amenintandu-i ca nu-i mai vor ca pacienti;

– medici pediatri care solicita testare Covid atat parintilor cat si copilului (de doi ani) ce urmeaza a fi consultat pentru o viroza; ma intreb la ce pret va ajunge o astfel de consultatie si cati si-o vor permite…

– discriminare masiva in scoli cu presiune pe elevii nevaccinati.

Ma vad nevoita sa repet acelasi lucru: pana la dictatura Covid, aveam viroze obisnuite sezoniere iar acum este o crima sa ai secretii nazale si sa tusesti.

Va dau un exemplu despre impactul pe care il are aceasta situatie asupra unui copil: o fetita de 5 ani care de frica sa nu tuseasca la gradinita, pentru ca nu va mai fi primita, dezvolta un tic inabusindu-si tusea.

Oameni buni, haideti sa nu ii lasam sa ne manipuleze si sa ne invrajbeasca… vom ajunge ca furnicile rosii si cele negre dintr-un borcan care este scuturat, iar furnicile se ataca reciproc, fiecare dintre ele crezand ca celelalte sunt vinovate, in realitate agresiunea venind din afara.

Sa ne distrugem, ne descurcam de minune si singuri chiar si fara “ajutorul bolilor, vaccinurilor etc.”

Va asigur ca in cabinetul Kamedrra vor avea acces intotdeauna toti, dar absolut toti cei care au nevoie de ajutor, fara nicio conditie iar pentru cei paralizati de frica ,asiguram si consultatii online.

Nu am avut niciun pacient (aici vorbim de cei care in mod constant se trateaza cu remedii homeopate) care sa ajunga la spital. Si nu sunt singura, unii colegi, medici de familie, care si-au pastrat verticalitatea si au tratat pacientii conform celor invatate (fara protocoale impuse) au avut aceleasi rezultate.

Oameni buni, nu renuntati la drepturile pe care le aveti (cititi Constitutia), daca mergem pe principiul “capul plecat, sabia nu-l taie “ sa stiti ca il taie mai usor, ca e mai jos si mai la indemana.

Si sa nu uitati : “Karma nu uita, poate doar intarzie putin” { Edward Black).