Dr. Laura Zainescu - Kamedrra Brasov - Detox

Dr. Laura Zainescu, prin cabinetul de terapii complementare si Homeopatie Kamedrra Brasov , va ajuta pentru detox-ul dupa sarbatori.

Sfarsitul de an este intotdeauna un motiv de sarbatoare alaturi de familie si prieteni si, asa cum stim deja, cand sarbatorim, tindem sa uitam de moderatie si sa ne infruptam cu mancaruri mai „grele” ca de  obicei. Sarmalele, carnatii, slanina, sunt absolut foarte bune la gust dar au un grad mare de dificultate in digestie, afectand atati ficatul cat si pancreasul.

Daca simtiti chiar si cateva din senzatiile de mai jos, atunci este clar momentul sa ne ocupam si de corpul nostru si de energia vitala:

– lene

– balonare

– greata

– dureri de cap

– varsaturi

– uscaciune a gurii

– arsuri ale stomacului

– reflux gastro-esofagian

– mancarimi ale pielii

In acest caz, homeopatia si gemoterapia ofera ajutor penrtu toate tulburarile digestive si reechilibrarea functiilor organelor care fac parte din tractul digestiv. Apelam la remedii cu efect drenor (curatare si detoxifiere) la nivel digestiv:

  • actionam la nivel biliar prin drenajul bilei si protejam celulele hepatice
  • imbunatatim functiile colonului, refacem mucoasa gastrica, ajutam pancreasul

Prin utilzarea acestor drenoare, raspunsul organismului va fi rapid si spectaculos, in plus, vom ajuta si la diminuarea „colaceilor” din talie, forta vitala va creste iar bateriile se reincarca.

In plus, tratamentele homeopatice se imbina perfect cu utilizarea uleiurilor esentiale, asa ca va recomandam efectuarea unei scanari Zyto in cadrul centrului Kamedrra, pentru a avea o analiza complexa asupra dezechilibrelor produse in organismul Dv. Specialistii nostri va vor indruma spre alegerea remediilor perfect armonizate cu starea voastra de bine.