Dr. Laura Zainescu

Zilele trecute, intamplator, am dat peste un articol in care “prezicatorii” meteo ne spuneau cum va fi in aceast sezon rece. Iarna 2021-2022 nu va fi o iarna grea (pana aici e de bine) dar vor fi fluctuatii foarte mari ale temperaturilor – azi +15 grade, maine -7 grade – aici se complica treaba. Ca o paranteza, eu imi doresc ca aceste previziuni sa aiba “acuratetea” statisticilor Covid (adica facute din pix). Daca intr-adevar va fi iarna asa, se ne asteptam la explozii de viroze, gripe (evident catalogata Covid), pentru ca organismul nostru nu se poate adapta atat de rapid la aceste schimbari bruste. Organismul functioneaza perfect la temperaturi constante (chiar foarte scazute dar constante sa fie) se seteaza, se pregateste, se programeaza si isi pune in functie mecanismele de protectie.

Schimbarile bruste vor debusola mecanismele de protectie astfel vor creste cazurile de viroze sezoniere si alimentam falsa pandemie. Sa nu uitam ca iarna facem gripa, viroza, laringita, amigdalita, bronsita etc. si nu doar si doar COVID. Apropo: CDC anunta ca din decembrie, testele PCR nu vor fi luate in considerare pentru diagnostic Covid – dupa doi ani de controverse – deci sunt reale pana la 31 decembrie, apoi rezultatele sunt fals pozitive (de parca nu stiam asta). Alta veste, nu tocmai buna, vine de la specialisti (si aici vorbim de medici adevarati, nu de cei de “renume mondial” de la noi de la TV). Profesorul Luc Montagnier, Christian Perrone, Andrew Kaufman – ne spun ca persoanele vaccinate au sistemul imunitar prabusit si sunt cei mai expusi la bolile sezoniere. Este momentul sa ne pregatim sistemul imunitar si avem la indemana foarte multe variante:

– Iesiti din zona de frica, panica, deznadejde si ridicati vibratia prin orice metode cu care rezonati (rugaciuni, meditatie, curatari energetice, impamantare, sport etc.)

– Remedii homeopate

– Gemoterapie; fitoterapie – despre toate acestea gasiti informatii in articolele noastre.

– Apiterapie – recomandam produsele Apiarium

– Suplimente alimentare

– Regim de viata echilibrat

“Intr-o lume nebuna, doar cei nebuni sunt sanatosi” – Akira Kurosawa

Copyright Kamedrra