Dr. Laura Zainescu

Dupa un an de persecutare, discreditare, abuz al celor care au sustinut cu dovezi incontestabile din punct de vedere stiintific, efectele devastatoare ale serului Covid, iata ca o alta teorie a conspiratiei se adeverste. Ce sa vezi? Saptamana trecuta FDA

(Food&Drug Administration) face publice 400 de pagini care sustin acuzatia de falsificare a datelor in timpul studiilor clinice, date ascunse in mod deliberat de firmele producatoare. Sunt prezentate 9 pagini de reactii adverse, dintre care enumeram doar cateva: epilepsie, encefalita, infarct, tromboze, soc anafilactic, diabet, leucemie, boli autoimune, tiroidite, tumori ale tuturor tesuturilor, afectiuni pulmonare pe toate segmentele, miocardita, pericardita, accidente vasculare cerebrale, cancere si inca multe altele (le gasiti la o simpla cautare pe internet). Nu este o surpriza nici studiul Sweedish Researches at Lund University care dovedeste ca ARN-ul mesager patrunde in celulele hepatice si modifica AND-ul.

Tocmai cand asteptam reactiile “Dumnezeilor” care au preamarit serul…surpriza! Absolut intamplator, incepe razboiul. No, alta belea! O luam de la capat cu frica, anxietate, depresie, drobul de sare de pe soba. Chiar nu s-a invatat nimic in cei doi ani de pandemie? Toate minciunile vandute ca adevar indubitabil, invrajbirea voita a oamenilor (intepati – neintepati, pro Djokovic – anti Djokovic, pro Rusia – anti Rusia), toate aceste actiuni avand doar un singur scop: Control si Supunere. Cum stapanesti lumea? Prin frica. Si merge! De ce? Pentru ca noi alimentam cu furia interioara, frustrarile, nemultumirile, traumele, acest egregor, vedem vinovati in afara, nu ne raportam strict la interior. E mai usor sa dai vina pe cineva si foarte foarte greu sa recunosti ca tu ai o problema. Daca o recunosti, implica multa munca sa o rezolvi.

E mai comod sa asteptam ca altii sa ne salveze! Tipic romaneste: ce putem face noi?, suntem mici, nu schimbam nimic..BA DA! Asa cum ne vindem energia pentru a forma egregorul de frica, razboi , boala (egregorul de razboi ne arata razboiul interior al fiecaruia care se arata la suprafata deja prin razboiul real) putem alimenta cu energia noastra un egregor de liniste, iubire, ajutor reciproc, intelegere etc.

Si asta incepe cu mine, cu tine, cu vecinul, trebuie doar sa alegem. Iesiti din starea de victima si faceti ceva pentru voi, pentru sufletul vostru si nu mai plangeti la “mormant strain”. Acum a mai aparut si isteria cu iodura de potasiu, telefoane peste telefoane, ce facem cu atacul nuclear? In caz de atac nuclear nu ne salveaza nici “mama” iodurii si apoi si iodura asta nu se administreaza dupa capul fiecaruia. Am dat zeci de solutii, variante ajutatoare dar nimeni nu poate face minuni fara voia proprie. Asa ca, “nu mai purtati fular sa nu raceasca bunica, purtati-va fularul sa nu raciti voi”.

Suntem creatorii vietii noastre, avem capacitatea de a ne materializa gandurile, este vorba doar despre alegere.

Copyright Kamedrra

Sursa foto: internet