Poate ai auzit de expresia “ofera altora ceea ce iti doresti cel mai mult pentru tine”.
De exemplu:
Daca nu ai iubire, ofera iubire.
Daca nu ai bani, ofera bani.
Daca nu ai respect, arata respect.
Dand altora ceea ce iti doresti sa primesti, vei mari ceea ce va veni la tine.

Ca sa fii pregatit sa poti face aceste lucruri, este foarte important sa fii la un nivel de vibratie “pozitiva”. Utilizarea constructiva (pozitiva) a acestei energii ridica nivelul de constientizare a omului si, prin urmare, ii inalta ritmul vibratiei sau frecventa.

Fiecare persoana are un ritm specific al vibratiei. Toate problemele pamantesti ale omului sunt create de proiectiile gandirii sale. Vibratia ta se poate ridica sau cobori in functie de tine si de starea ta de moment. Pentru a-ti mari vibratia trebuie sa incepi prin a face un efort constient de a-ti canaliza energia mai mult pe emotii pozitive si mai putin pe sentimente negative.

Mai important decat orice, schimba-ti convingerile si gandurile ingropate in subconstientul mintii. Acest proces te va ajuta sa treci pe autopilot. Astfel, vei emite semnale la o frecventa mai inalta folosind puterea mintii – atat partea constienta, 1/6, cat si cele 5/6 parti inconstiente. Totul incepe cu constientizarea limitarii impuse de propriile ganduri si convingeri.


Exista cateva instrumente si tehnici care te ajuta sa-ti ridici vibratia. Spre exemplu:

  • Fa un efort constient pentru a surprinde orice gand negativ care iti vine in minte si schimba-l intr-un gand pozitiv.
  • Elibereaza-ti atasamentul emotional de ganduri, obiceiuri, sentimente si convingeri negative.
  • Exprima recunostinta pentru orice.
  • Reprogrameaza-ti subconstientul cu convingeri si obiceiuri, astfel incat acesta sa functioneze automat in armonie cu dorintele tale.
  • Vizualizeaza-ti telurile in detaliu, ca si cum le-ai atins deja.
  • Iarta pe toata lumea.
    Depunerea unui efort constient de a aplica aceste concept in viata va aduce dupa sine multe beneficii. Noi iti suntem alaturi prin sedintele de consiliere dezvoltare personala cu ajutorul carora te ghidam in drumul tau spre armonie.

Mai multe detalii: viataverdeviu.ro/legea-vibratiei-energie

Leave a Comment