Kamedrra Center vine in intampinarea clientilor sai cu un sistem de evaluare psihologica prin intermediul caruia se poate obtine un profil psihologic obiectiv in doar 5 minute, folosind o metoda de scanare non-invaziva. Informatiile oferite in rapoartele generate pot fi utilizate in domenii diverse de activitate, in special in resursele umane, psihologia aplicata dar si in viata de zi cu zi pentru a avea o imagine mai clara asupra noastra, ca indivizi.

Acest sistem de evaluare psihologica este dezvoltat in Canada si produs in Europa, fiind rezultatul a peste 15 ani de cercetare in domeniul psihometriei si avand la baza experienta vasta a cercetatorului Dumitru Grigore, fizician, psiholog, autor si antreprenor. Tehnologia utilizata se bazeaza pe analiza raspunsului electrodermal, fiind un concept revolutionar, total diferit de sistemele de evaluare existente pe piata, transpunand datele intr-o varietate de pattern-uri si profiluri psihologice, generand la final un raport personalizat bazat pe indicatori psihologici relevanti.

Raportul psihologic generat in doar cateva minute, urmeaza patru pasi simpli:

1. Persoana examinata isi ofera consimtamantul pentru acest proces de evaluare si este familiarizata cu protocolul simplu si non-invaziv al evaluarii;
2. Persoana examinata isi pozitioneaza ambele maini pe suprafata scannerului;
3. Datele colectate sunt stocate in baza de date a aplicatiei web in cateva secunde iar utilizatorul selecteaza unul dintre tipurile de rapoarte permise de sistem;
4. Utilizatorul ii explica persoanei examinate rezultatele rapoartelor obtinute, oferind toate informatiile relevante, dar si recomandari.  
Principalele rapoarte psihologice realizate sunt raportul de personalitate, raportul celor 62 de indicatori psihologici, raportul potentialului inteligentei cognitive, raportul potentialului inteligentei emotionale, raportul potentialului aptitudinal.

Versatilitate in utilizarea rapoartelor de personalitate

Informatiile oferite pot fi utilizate in diverse domenii de activitate: resurse umane, comunicare interpersonala, psihologie aplicata, coaching, sub forma unor rapoarte care faciliteaza eficienta si obiectivitatea procesului de evaluare psihologica. De asemenea, informatiile oferite se pot utiliza in diverse contexte profesionale, precum orientarea in viata, in cariera, managementul aptitudinilor sau in evaluarea  si dezvoltarea grupurilor si echipelor formate la locul de munca.

Sistemul in sine, are in spate o echipa de specialisti ce include psihologi, cercetatori, ingineri, statisticieni si manageri implicati direct in procesele de creare, dezvoltare, marketare si vanzare a solutiilor create special pentru nevoile unei piete complexe.