Al treilea ochi este direct legat de a 6-a chakra – chakra ce tine de psihic si transcedental, localizata in mijlocul fruntii, deasupra sprancenelor. Este usor asociata cu glanda pineala – glanda aflata in stare latenta pentru majoritatea oamenilor, reprezentand adevaratul al treilea ochi. Filosoful francez Rene Descartes credea ca aceasta glanda este “lacasul sufletului”, locul in care mintea si corpul se intalnesc. Intr-o persoana obisnuita, glanda pineala este atrofiata (calcifiata) si in stare latenta.

Deschiderea celui de-al treilea ochi te va ajuta să ai viziuni clare, dar acest lucru nu se va întâmpla tot timpul. Deschiderea acestei chakre va avea un impact foarte important asupra intuiției tale, iar această nouă intuiție găsită are multe forme. Există momente în care vor trece mai multe luni fără experiențe speciale, dar te vei putea uita înapoi și îți vei da seama cât de frumoasă poate fi viața, iar acest lucru te va ajuta să mergi mai departe.

Viața nu este menită să fie o cale liniară strictă a experiențelor bune, a norocului sau a unui drum fără provocări. Atunci când este deschisă și amplificată, această chakră poate aduce alte perspective, care te vor ghida mai ușor și te vor inspira în direcția creșterii și evoluției.

Uleiurile esentiale care te ajuta sa deschizi si sa echilibrezi aceasta chakra sunt: rozmarin, lavanda, menta, molid, tamaie, patchouli, salvie.

Pentru a descoperi modul in care te poti echilibra cu ajutorul uleiurilor esentiale, te asteptam la o scanare Zyto, oricand din 5 august 2019.

Programari la numarul: 0723 474 265.