„Perioada de sustinere a examenelor aduce cu sine o cantitate enorma de stres atat pentru copii cat si pentru parintii acestora. Homeopatia, prin actiunea sa profunda, poate ajuta la modularea starii emotionale a copiilor, inclusiv reactia acestora in conditiile de stres.
Un tratament homeopat adecvat, il va ajuta pe acesta sa depaseasca stari ca: atacul de panica, anxietate, pesimism, lipsa increderii in sine, nesiguranta, trac la examene sau aparitia in public, oboseala exagerata dupa efort mental. As-ul din maneca al homeopatiei il reprezinta utilizatea anumitor remedii exact in ziua examinarii, remedii care combat anxietatea de anticipatie. Gemoterapia are si ea rolul ei in aceste situatii, un exemplu fiind extractul de muguri de catina care este un tonic al sistemului nervos; semintele de mesteacan ajuta in dificultatile de concentrare si imbunatatesc memoria; mugurii de tei argintiu utili in neliniste, nervozitate, agitatie si nesomn si multe altele care sunt utilizate in functie de simptomele prezentate de copii” sustine dna dr Laura Zainescu.

Kamedrra Center te sustine cu o gama variata de terapii si servicii, de genul consilierii in dezvoltare personala, scanari psihologice, scanari Zyto pentru alegerea personalizata a uleiurilor esentiale necesare echilibrarii propriului corp, scanari de biorezonanta magnetica si terapii energetice. Toate aceste terapii pot fi efectuate atat de copii cat si de adulti in vederea reechilibrarii in urma izolarii din ultima perioada.