Dr. Laura Zainescu

De ce în Decembrie a apărut acest val de îmbolnăviri cum nu am mai întâlnit în toată activiatea mea de medic (am întrebat și colegii mai în vârstă din spitale și am obținut același răspuns negativ)? Probabil totală coincidență cu rețeaua de dâre lăsate peste noapte de avioane.

De ce virușii actuali au această agresivitate și contagiozitate masivă, la fel de neintalnita că până acum, în această perioada a anului, afectând toate structurile aparatului respirator – laringe, trahee, bronhii, țesut pulmonar etc și cu complicații de pe o zi pe altă? Ciudat!

De ce apare rezistență la tratament, simptomatologia cedând greu la tratamentul homeopat iar în 2-3 săptămâni, reaparând? La copii, starea de bine reapare relativ repede dar la adulți, nenorocire. Vin pacienți care au făcut tratement cu antibiotic, bronhodilatatoare, cortizon și simptomele nu cedează iar medicii de familie spunându-le că nu mai au variante. Probabil din nou coincidență cu relatarile media despre război, moarte, criză financiară, foamete, tulpină K foarte agresivă.

De ce la scanările cu aparatul de biorezonantă am întâlnit valori de 3-5 ori mai mari decât limita maximă a metalelor grele – Mercur, Arsenic, Plumb etc.? De 4 ani nu au existat asemenea cazuri ca acestea din luna Decembrie. Tot coincidență cu situația actuală?

De ce pacienții imunizați cu „serul”, îmi spun că înainte de imunizare nu se îmbolnăveau mai deloc (eventual o viroză ușoară pe an și aceea la începutul primăverii) iar acum au în fiecare lună câte ceva? Este tardiv să vobim acum despre miile de reacții adverse ale “injecției”, am dezbătut acest subiect în postările trecute iar, mai nou, pot fi auzite și în media.


Toate sunt o pură coincidență?! Nu. Nicio coincidență. Toată agresiunea emoțională la care suntem supuși, descarcă adrenalină și cortizol până la un punct apoi, organismul nostru nu mai poate sta în starea de “Lupta sau Fugi!” și clachează. Tot ce înseamnă afecțiune a aparatului respirator, are la baza emoții ca: frica de moarte, frica de schimbare, frica de necunoscut, tristețe, nemulțumire. Răspunsul la întrebările de mai sus se află în noi. Totul ține de modul în care ne raportăm la situație. Întăriți imunitatea cu produse homeopate, fitoterapice, gemoterapice. Alegeți să evitați persoanele sau situațiile care instigă la panică (evitați să urmăriți știrile). Găsiți o varianta de a fi bine voi cu voi: meditație, rugăciune, practici energetice, terapie, consiliere. Este an de vibrație 7 care ne vorbește de întoarcere la Divinitate, la găsirea misiunii personale din această viață, a selectării drumului cel mai potrivit de urmat dar, din păcate, și a plăților karmice. Investiți în voi, în evoluția voastră spirituală iar dacă aveți nevoie, suntem aici pentru a vă ghida.


Copyright Kamedrra