Dr. Laura Zainescu

Această postare, despre legătura dintre cancerul de col uterin și HPV (Human Papilloma Virus), pleacă de la întrebarea unei mame de băiat care se intreaba daca să-și vaccineze fiul împotriva HPV, sfătuită fiind in acest sens de către medicul de familie. Mama, încurcată, încearcă să găsească o explicație. Evident băiatul nu ar deveni nici purtător și nici condiloame nu ar mai face…”cu siguranță”!?

Povestea despre cat de eficient și sigur minunatul și revoluționarul vax împotriva HPV nu o dezbatem aici pentru că au avut alții grijă să o facă . Eu doar intenționez să vă schimb fereastra prin care priviți și să vă ofer posibilitatea alegerii unei alte perspective.

Infecția cu HPV apare în faza de vindecare a cancerului de col uterin (conform noii medicine germanice a Dr. Hammer) și nu virusul HPV determină apariția cancerului ci sustine in procesul de vindecare.

Cancerul de orice fel apare doar dacă sunt îndeplinite 4 condiții (fiecare boală are în spate o emoție), șocul emoțional să fie:

  • dramatic
  • neașteptat
  • conflictual
  • trăit în solitudine

Primele trei condiții nu le putem controla pentru că nu țin de noi însă ultima da, poate fi schimbată, iar în lipsa acesteia, cancerul nu apare.

Ce spune medicina clasică?

90% dintre femeile cu cancer de col uterin prezintă infecție cu virusul HPV.

Da, așa este, pentru că emoția declanșatoare este șocul apărut în momentul în care afli ca ești înșelată sau traiesti cu frica constantă că vei fi înșelată. Aceasta fiind faza activă în care apar modificări la nivelul mucoasei colului uterin (această fază este silențioasă din punct de vedere al simptomatologiei). După depășirea socului, începe faza de vindecare în care acest virus vine să “curețe” celulele anormale (faza de vindecare este zgomotoasă cu dureri, secreții ciudate, sângerare etc.). Aceasta este faza în care femeia se prezintă la medic și se lovește de al doilea șoc emoțional, “Aveți cancer”, reintrând în faza activă a unui alt șoc (socul de diagnostic).

Doar din curiozitate vă sugerez să întrebați toate cunoștințele diagnosticate cu cancer de col uterin dacă au fost înșelate, dacă au teama de a fi înșelate sau au trăit intr-o familie unde tatal a avut relații extraconjugale cunoscute. Procentul vă va uimi.

Aceste informații să știți ca nu le am primit prin channeling și nu nici nu le am accesat din alte planuri fumând diverse.

Sunt informații la vedere expuse de oameni de știință. Exemplu: Stefan Lanka. Doar să vreți să citiți puțin, doar puțin. Ștefan Lanka este susținătorul teoriei ca virușii, bacteriile, fungii sunt în interiorul nostru și nu în afară, ei activându-se când este nevoie de vindecare. Sigur, o teorie deloc pe placul industriei Pharma. Așadar, nu este mai bună teoria lui Pasteur? Care spune ca totul vine dinafară, sunt agresori și trebuie distruși cu antivirale, antibiotice, antifungice, ca doar de asta industria Pharma ocupă locul întâi la nivel mondial. Poate acum este detronată de industria de armament.

Desigur ca nu sunt în măsură și nici nu vreau să vă spun eu cum să procedați cu copiii dumneavoastră sau dacă să faceți sau nu vax, ce vă pot spune este ca pentru copiii mei (băiat și fată) acest vax nu există (și multe altele).

Chiar dacă pare o teorie vazduhistă vă întreb ce aveți de pierdut dacă vă încurajați copiii să vorbească despre trăirile lor în momentele critice. În aceste vremuri ciudate în care sexul nu implică sentimente (dragoste), lasă ca merge și așa cu oricine, oriunde, oricum și ce cool suntem, (nu am văzut un film după “dresajul global”, fără homosexuali, lesbiene, sex la liber). Valori morale, respect, principii sănătoase unde?

Procentul depresiilor în rândul tinerilor a crescut îngrijorător. Noi, aceștia care nu am fost crescuți după parenting-ul modern (nu ai voie să-i spui “nu” copilului), nu ne-am confruntat cu depresii și atacuri de panică…ce să mai spun? Doar o privire din partea tatălui și mi se alineau chakrele, dar “vezi doamne eram traumatizați”. Mai să fie! Generația asta nouă lipsită de traume ce motive are pentru a justifica atacurile de panică și depresiile. Vezi experiment “Univers 25” care explică multe aspecte ale timpului prezent. Dar, mă rog, ce știu eu?!

Conspiraționistă fiind, mă înclin în fața celui care a inventat sintagma “mai bine previi decât să tratezi” fiind cea mai bună modalitate de programare mentală, că doar nu faci un control fără să descoperi ceva, cât de mic acolo, dar tot descoperi și acel ceva trebuie ținut sub observație, control regulat și uita așa devii un bun cotizator la tot ce înseamnă sistem medical în “slujba cetățeanului”. Zic să stingeți lumânarea aceea cu care tot căutați, să nu provocați Universul să vă răspundă. Controlați frica și toate emoțiile cu vibrație scăzută, împuterniciți-vă, gândiți cu creierul din dotare și veți avea parte de “vindecări miraculoase”.

În final, oricare ar fi perspectiva pe care o alegeți, este important să ne informăm și să ne punem întrebări. Vax -urile și deciziile medicale legate de sănătatea copiilor sunt chestiuni personale și complexe, iar ele ar trebui analizate atât cu mintea, cât și cu inima.

Copyright @kamedrra